NIEUWS

I.v.m de voorspelde hitte zijn wij dinsdag 19 juli 2022 gesloten. Vanaf woensdag 20 Juli 2022 zullen wij gedurende de gehele vakantie periode alleen op de dinsdag-woensdag en donderdag ochtend aanwezig zijn van 9.00 t/m 12.00 uur.

Daarnaast gaan ook wij genieten van een welverdiende vakantie en zal de uitgifte anders verlopen.

JEUGD SPORT EN CULTUUR FONDS

Met ingang vanaf heden kunnen wij de kinderen uit onze doelgroep aanmelden voor sport en cultuur.
Willen jullie hier meer over weten of hiervoor een aanmelding doen neem dan contact op met mavourneen@stichtinghelpendehand0546.nl

DE MEUBELBANK

We hebben heel leuk nieuws, we gaan samenwerken met "DE MEUBELBANK" wil je hier meer informatie over kom dan bij ons langs, en we leggen uit hoe het werkt.

OPEN DAG 5 FEBRUARI

Zaterdag 5 februari hebben wij een open dag aan de Ootmarsumsestraat 257. Jullie zijn van harte welkom van 11.00 tot 14.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij om kennis met ons te maken. En om onze nieuwe pand te komen bekijken.

WIJ HEBBEN EEN EIGEN PAND

De stichting Helpende Hand 0546 in Almelo begon negen jaar geleden met de hulp aan mensen die in armoede leven. Vreeling en een kleine groep vrijwilligsters stelden noodpakketten met boodschappen samen. Dat gebeurde jaar in jaar uit vanuit de woning van de initiatiefneemsters. Bovendien bedachten de vrouwen steeds meer acties om het leven van minima aangenamer te maken, zoals en sinterklaasfeest, paasbrunch en kerstpakketten. Lees meer op Het is gelukt: Helpende Hand 0546 in Almelo heeft nu een eigen pand | Almelo | tubantia.nl

FEESTELIJKE OPENING

Op vrijdag 19 november 2021 heeft Stichting Helpende Hand 0546 haar deuren geopend aan de Ootmarsumsestraat 257 te Almelo. Wij kijken terug op een feestelijke opening van ons nieuwe pand mede mogelijk gemaakt door Volkerwessels en Goossen Te Pas Bouw.

INZAMELING LEVERT 3000 EURO

Op zaterdag 13 november 2021 fietsten relaties en medewerkers van Goossen Te Pas Bouw, VolkerWessels en de Teunis Groep mee aan de "VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-Tocht" in Nijverdal. Aan de deelnemers van de toertocht is aandacht gevraagd voor het goede doel “Helpende Hand 0546”. Met deze inzameling hebben we maar liefst €3000,00 opgehaald. De cheque werd vorige week vrijdag overhandigd aan Elfriede Vreeling van de stichting.

SINTERKLAASFEEST

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen, vol verwachting kloppen de harten van vele kinderen, ook zijn Sint en Piet bij de stichting Helpende Hand geweest. Iedereen heeft kunnen genieten van al het lekkere snoep en pepernoten en natuurlijk had piet ook ieder kind een leuk cadeautje.