BEDANKT!!!!

 

 

Beste Sponsors, leden

 

Langs deze weg willen we jullie met veel pijn op de hoogte stellen van het feit dat wij 

per 1 november j.l. zijn gestopt met de Stichting.

 

Het zijn voor ons zware tijden en kunnen het helaas allemaal niet meer bekostigen.

Onze hoofdsponsor voor de boodschappen kan ons helaas niet langer helpen.

Ook laat onze gezondheid het allemaal niet meer toe.

 

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie steun de afgelopen jaren want

zonder jullie steun hadden we dit allemaal niet kunnen doen!!

 

veel geluk en gezondheid allemaal in de toekomst.

 

liefs ,

Het bestuur en vrijwilligers Stichting helpende hand 0546

 

 

Braderie Sluitersveld

 

Wij hebben als stichting ook gestaan op de jaarlijkse Braderie die Winkeliers vereniging Sluitersveld elk jaar organiseert. Helaas ging de braderie op donderdag niet door i.v.m. het voorspelde slechte weer.
Vrijdags ging de braderie door en hadden we er heerlijk weer bij. We stonden voor het eerst met de leuke spulletjes die wij verkopen in onze winkel en daarnaast was ons winkeltje ook geopend.
Het was een geslaagde braderie en met de omzet hiervan kunnen wij weer boodschappen kopen voor de gezinnen in nood.

Paasbrunch Almelounge

 

Op Maandag 10 april mochten wij 50 gasten uitnodigen voor een heerlijke verzorgde Paasbrunch.
Onze gasten werden getrakteerd door Xanderine van Almelounge Almelo op een heerlijke Brunch.
Alles was top geregeld en er was eten en drinken in overvloed waarvan onze genodigden konden genieten.

 

Kerstpakketten

Mochten jullie een kerstpakket ontvangen en gebruik je deze zelf niet, Of heb je als bedrijf kerstpakketten over dan houden wij ons aanbevolen. Wij gebruiken ze dan weer om onze gezinnen net dat ene extra steuntje in de rug te kunnen geven.

Boodschappen inzamelingsactie

Wij van Stichting helpende hand 0546 staan op zaterdag 19 november weer bij de plusmarkt aan het Eskerplein te Almelo. Wij zijn die dag aanwezig van 10.00 uur t/m 15.30 waar u kunt langskomen om een boodschapje of een vrije gift achter te laten.

Hollandse Feestavond 29-10-2022

Wij hebben zaterdag 29 oktober onze Hollandse feestavond gehad naar aanleiding van ons 10 jarig bestaan.
Het was een zeer geslaagde avond waar wij vol trots op terug kijken. 
Iedereen die geweest is of hieraan meegewerkt heeft bedankt.

Hollandse avond

Naar aanleiding van ons 10 jarig bestaan vieren wij op zaterdag 29 oktober onze Hollandse avond bij het Anker aan de Wilhelminastraat 28 te Wierden.

Hiervoor zijn nog een aantal kaarten te koop kosten in de voorverkoop zijn €17.50 en aan de deur €25.00. Degene die nog kaarten hebben van vorig jaar kunnen deze omruilen met bijbetaling van €5.00 pp.

De opbrengst van deze avond zal geheel ten goede komen aan onze stichting.

Bezoek van Inge en Gerita Wessels

Op woensdag 21 september hebben wij bezoek gehad van de gezusters Wessels.
Zoals jullie weten hebben wij ons prachtige pand te danken aan Volker Wessels en Goossen te Pas Bouw dit is ontstaan nadat 1 van de dames Wessels onze noodkreet in de krant heeft gelezen.

In een voorgaand gesprek met Inge heeft ze aangegeven dat ze graag eens ons pand wou bezoeken als ze in de buurt was dus zo gezegd zo gedaan en heeft ze samen met haar Zus Gerita ons pand bezocht. We hebben veelal gesproken over onze missie en ons doel en hoe wij te werk gaan. Tijdens dit gesprek hebben we gepraat over een eventuele samenwerking met een ander goed doel en worden we door hun met dit doel gekoppeld hopelijk kunnen we jullie snel meer informatie hierover geven.

Verloting i.v.m 10 jarig bestaan

Op donderdag 29 september hebben wij ter ere van ons 10 jarig jubileum onze grote verloting gehouden.
Vele bedrijven hebben hiervoor een prijs beschikbaar gesteld. Dank hiervoor.

We hebben een super bedrag opgehaald waar wij weer vele boodschappenpakketten van kunnen maken.

Anonieme Sponsor

Namens een anonieme sponsor mochten wij alle gezinnen die wij ondersteunen trakteren op een dagje uit. Op donderdag 18 augustus zijn we met 25 mensen een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn geweest de gezinnen hebben genoten.

Daarnaast mochten we alle overige cliënten trakteren op een avondje wokken, Ook deze mensen hebben genoten.

VAKANTIE

I.v.m de voorspelde hitte zijn wij dinsdag 19 juli 2022 gesloten. Vanaf woensdag 20 Juli 2022 zullen wij gedurende de gehele vakantie periode alleen op de dinsdag, woensdag en donderdag ochtend aanwezig zijn van 9.00 t/m 12.00 uur. Daarnaast gaan ook wij genieten van een welverdiende vakantie en zal de uitgifte anders verlopen.

JEUGD SPORT EN CULTUUR FONDS

Met ingang vanaf heden kunnen wij de kinderen uit onze doelgroep aanmelden voor sport en cultuur.
Willen jullie hier meer over weten of hiervoor een aanmelding doen neem dan contact op met mavourneen@stichtinghelpendehand0546.nl

DE MEUBELBANK

We hebben heel leuk nieuws, we gaan samenwerken met "DE MEUBELBANK" wil je hier meer informatie over kom dan bij ons langs, en we leggen uit hoe het werkt.

OPEN DAG 5 FEBRUARI

Zaterdag 5 februari hebben wij een open dag aan de Ootmarsumsestraat 257. Jullie zijn van harte welkom van 11.00 tot 14.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij om kennis met ons te maken. En om onze nieuwe pand te komen bekijken.

WIJ HEBBEN EEN EIGEN PAND

De stichting Helpende Hand 0546 in Almelo begon negen jaar geleden met de hulp aan mensen die in armoede leven. Vreeling en een kleine groep vrijwilligsters stelden noodpakketten met boodschappen samen. Dat gebeurde jaar in jaar uit vanuit de woning van de initiatiefneemsters. Bovendien bedachten de vrouwen steeds meer acties om het leven van minima aangenamer te maken, zoals en sinterklaasfeest, paasbrunch en kerstpakketten. Lees meer op Het is gelukt: Helpende Hand 0546 in Almelo heeft nu een eigen pand | Almelo | tubantia.nl

FEESTELIJKE OPENING

Op vrijdag 19 november 2021 heeft Stichting Helpende Hand 0546 haar deuren geopend aan de Ootmarsumsestraat 257 te Almelo. Wij kijken terug op een feestelijke opening van ons nieuwe pand mede mogelijk gemaakt door Volkerwessels en Goossen Te Pas Bouw.

INZAMELING LEVERT 3000 EURO

Op zaterdag 13 november 2021 fietsten relaties en medewerkers van Goossen Te Pas Bouw, VolkerWessels en de Teunis Groep mee aan de "VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-Tocht" in Nijverdal. Aan de deelnemers van de toertocht is aandacht gevraagd voor het goede doel “Helpende Hand 0546”. Met deze inzameling hebben we maar liefst €3000,00 opgehaald. De cheque werd vorige week vrijdag overhandigd aan Elfriede Vreeling van de stichting.

SINTERKLAASFEEST

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen, vol verwachting kloppen de harten van vele kinderen, ook zijn Sint en Piet bij de stichting Helpende Hand geweest. Iedereen heeft kunnen genieten van al het lekkere snoep en pepernoten en natuurlijk had piet ook ieder kind een leuk cadeautje.